◇ Historia
Olemme perustaneet vuonna 2014 Shenzhenissä Kiinassa. Palvelemalla yli 15 000 aktiivista asiakasta maailmanlaajuisesti, meillä on maistua osia ja ainutlaatuisia muotoilulaitteita, olemme kasvaneet tunnetuksi alan toimijaksi.


Meidän tehdas
TriBest Corporation on erikoistunut räätälöityjen matkapuhelinten lisävarusteiden, tietokoneiden oheislaitteiden ja digitaalisten tuotteiden valmistukseen ja suunnitteluun. Tuotteidemme laatu perustuu alliansseihimme sekä palvelu- ja tutkimusinsinööriin, jotka tekevät meistä yksi alan johtavista yrityksistä. .

Uskomme tuotteiden laatuun, emme sano "ei" asiakkaallemme, joka etsii parasta tuotetta tällä alalla, olemme valmiita omistautumaan auttamaan asiakastamme kehittyneempää ja johtamassa teollisuudessa, josta tulee palveluntarjoaja valinnanvaraa alueella.


Tuotevalikoimamme
iPhone kosketusnäyttö LCD & korjaus osat; Puhelin Kotelot & Kannettavan laukut; Smartwatch-bändi; Laturi ja kaapelit


◇ Tuotesovellus
Matkapuhelintarvikkeet, tietokoneiden oheislaitteet ja digitaalinen teollisuus


Palvelumme
Tiedot, jotka keräämme sinulta, kun sait tiedustelut, toteutamme erilaisia turvatoimia henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden säilyttämiseksi. Henkilökohtaiset tietosi ovat suojattujen verkkojen taakse ja vain rajoitetun määrän henkilöitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin, ovat velvollisia säilyttämään tiedot luottamuksellisina.

Jos Tribestiltä ostettu tuote ei toimi kunnolla (fyysiset vahingot tai vahingot, jotka aiheutuvat virheellisestä asennuksesta ja käytöstä, on suljettava pois) 365 päivän kuluessa alkuperäisestä ostopäivästä. Asiakkaat voivat aloittaa RMA vaihdettavaksi tai korjaamiseksi.