Apple Watch -bändi - kudottu nailon - siitepöly

Pehmeä Apple-kellonauha Kudottu Nylon iwatch 38mm 42mm
Väri: Pollen Stripe
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pehmeä Apple-kellonauha Kudottu Nylon iwatch 38mm 42mm

● Soveltuu: Apple Watch, Watch 2 tai Watch 3

● 38mm - Sopii 145-195 mm ranteisiin

● 42mm - Sopii 170-230mm ranteisiin

● Materiaali: kudottu nailon

● Väri: Pollen Stripe

● MOQ: 5kpl jokaista mallia kohden


Katso hihnan tiedot:

Hieno muotoilu: Täysin sovitettu moniväristen nylonhihnojen kanssa, säädettävä korvaushihna kattaa kellon näytön sivut ja reunat laadukkaalla ja kestävällä nailonilla.

Laadunvarmistus: Kaikille nailonrenkaille tehdään tiukat laatutestit vaurioiden varmistamiseksi ja pehmeän tyynyn aikaansaamiseksi. Riippumatta siitä, kuinka kauan, tunnet olosi pehmeäksi, hengittäväksi ja kevyeksi.

Yleinen suojaus: Kansi on peitetty kaikilta puolilta ja kello on tiukasti kiinni, jotta Apple-kelloa voidaan suojata naarmuilta, iskuilta, pölyltä ja ulkoiselta suojaltä. Korotettu reuna suojaa kosketusnäyttöä putoamasta. Suojaa kaikki kulmat ja pidä Apple Watchia tiukasti kiinni.


Yrityksemme:

TriBest Corporation on perustettu vuonna 2014, Shenzhen, olemme erikoistuneet eri katsella ja puhelimen tarvikkeet. Tärkeimmät tuotteet ovat: Smartwatch Band, iPhone kosketusnäyttö LCD ja korjaus osat, Puhelin tapauksissa & Laptop Laukut ja niin edelleen.

Lisäksi meillä on tiukat QC menettelyt, jotta voidaan taata vakaa ja oikea-aikaiset toimitukset, uskottava laatu ja vilpitön palvelu, tuotteemme myyvät hyvin sekä kotimaisilla että ulkomaisilla markkinoilla. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota yhteyttä puhelimeen tai lähetä sähköpostit meille. Teemme parhaamme vastaamaan tarpeitasi.


Hot Tags: omena katsella bändi - kudottu nailon - siitepölynauha, Kiina, toimittajat, valmistajat, tukkumyynti, halpa, osta alennus

Tutkimus

You Might Also Like