Mobiili lompakko 3 kortin aitoa nahkakoteloa iPhone 6 / 6S: lle

Mobiili lompakko 3 kortin aitoa nahkakoteloa iPhone 6 / 6S: lle
Monikäyttöinen nahkakotelo, joka sopii hyvin iPhone 6 / 6S -laitteeseesi

Tuotetiedot

Mobiili lompakko 3 kortin aitoa nahkakoteloa iPhone 6 / 6S: lle

Materiaali: Aitoa nahkaa

Väri: Musta, härkäveri

Korttitilojen lukumäärä: 3kpl

Setelien lukumäärä: 1.

Sopii: Apple iPhone 6 / 6S

MOQ: 10kpl


Iphone 6 / 6S kotelon kuvaus:

Valmistettu laadukkaasta aitoa nahkaa. Tämä aitoa nahkaa sisältää laadun, lujuuden, luonteen ja rakeisuuden, joka on suunniteltu iPhone 6 -kotelon koteloon.

Tämän iPhone6-puhelimen kotelon avulla on helppo käyttää kaikkia painikkeita, kameroita, kaiuttimia ja liittimiä. IPhone 6 / 6S -kuori voidaan ladata irrottamatta puhelinkoteloa, 4 korttipaikkaa ja taskua, jotka auttavat sinua säilyttämään henkilökorttisi, ajokorttisi, luottokorttisi ja käteisen, ja tukeva magneetti pysyy suljettuna säilytettäväksi.


palvelumme

1. Tuotteemme johtavat korkealuokkaista ja kilpailukykyistä hintaa vertaisverkossa. Koska erikoisuus, niin tehdä paremmin! Lämpimästi tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat kotimaassa ja ulkomailla näkemään sopivan tehtaan ja keskustelemaan yhteistyöstä.

2. Ammattitaitoisimmat huoltotiimiyhteydet tehtaalla. Henkilökohtainen ja erinomainen palvelu, kuunneltu ja oppia asiakkailtamme.

3. Tee liiketoiminta asiakkaiden voiton perusteella. Yritä parhaiten saada win-win.

4. Nopea vaste 24 tunnin kuluessa.Hot Tags: mobiili lompakko 3 kortti aitoa nahkakoteloa iPhone 6 / 6s, Kiina, toimittajat, valmistajat, tukku, halpa, osta alennus

Tutkimus

You Might Also Like