Glitter Irrotettava käsilaukku Puhelinlaukku IPhone XS: lle

Yhteensopiva suunniteltu erityisesti iPhonelle. Bling Glitter kuoren muotoilu, Multi-Color -vaihtoehdot ja irrotettava Metal Chain -hihna, jotta voit käyttää sitä ristikkorakennepussina. Voi säilyttää lompakkokotelon muodissa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Materiaali: TPU, PU-nahka

Mitat: 164 * 91 * 30mm

Paino: 179 g

Väri: kulta, ruusu kulta, vaaleanpunainen, oranssi, musta, ruusu punainen, sininen, harmaa

MOQ: 5kpl


Kestävä ja erinomainen laatu: Valmistettu huippuluokan PU-nahasta, koko näytön suojakalvosta, suojaa matkapuhelinta naarmuilta, lialta, öljyltä ja vahingoittaa vahingossa tapahtuneita tippoja.

Monitoiminen: Lompakkokotelo, jossa on useita korttipaikkoja, sivutaskussa rahaa tai lisäkortteja, irrotettava, ja napin lukitus.

Hands-Free -suunnittelu: Korkean seisontatilan säätö sovittaa eri kulmat haluamallasi tavalla katsellessasi videota, lukemalla e-kirjoja;


Tietoja TRIBESTistä:

tribestmobile.com on myydyin matkapuhelinten ja älykellojen tarvikkeet maailmanlaajuisesti.

Tämän sivuston omistaa Shenzhen TRIBEST MOBILE Technology Limited, joka on johtava matkapuhelintarvikkeisiin, älykellojen lisävarusteisiin ja korjausosiin erikoistuneiden tuotteiden tukkuliike. Toimintamme perustuu Shenzheniin, Kiinaan.


Hot Tags: glitter irrotettava käsilaukku puhelimen tapauksessa iphone xs, Kiina, toimittajat, valmistajat, tukku, halpa, ostaa alennus

Tutkimus

You Might Also Like