Valita oikea laukku

- Oct 22, 2018-

Nykyään ihmiset eivät voi elää ilman tietokoneita työn ja elämän. Sanotaan, että jotkut ihmiset vain elää wifi, joten tietokoneen laukku on tarpeen lastaus työkalu. Joten miten valita sopiva laukussa?


Ensinnäkin kannettava tietokone sopii täydellisesti laukku. Ettei tapahdu lipsumista kannettavaa mukanasi laukussa ja kannettavan tietokoneen turvallisuuden parantamiseksi, valitse tietokoneen laukku oikean kokoisiksi. Valitessaan laukku se ei mitata kannettavan koon mukaan. Saman kokoinen, eri merkkejä, eri malleja ja ulkonäkö koko näytön vaihtelee paljon. Siksi yleensä vertailu ulkonäkö kokoa laptop ja suojaava tila koko pussi.


Toiseksi vedenpitävä ja pehmusteet tietokone paketti on. Käyttäjät voivat ostaa kannettavan mobiiliin toimistoon on todellista merkitystä, kun tapasin tai vahingossa splash sateinen päivä, laukussa on korkealaatuinen tuote, sisällä onnettomuuden aikaan kannettava tietokone on turvallinen ja vakaa, matala laukussa käyttöön huonompi Halvat materi ALS, joten ei ole vettä proofing kiinteistö, tällainen kannettavan tietokoneen laukku, vaikka halvalla, mutta on suositeltavaa, koska se voi tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä, ja jotkut kuuluisa brändi laukussa on hyvä vedenpitävä ominaisuudet, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan surelaptop kaikki kannettavan tietokoneen laukku Belgian frangia malmi, he menevät ulos vettä testata yleensä, vesikate on 300-500mm, jotta edes kaatosade ei voi pitää sadetta. Toinen asia on puskurin Laukut ongelmana tiukat low-end paketti suunnittelu, puute kustannusten vuoksi materiaali on myös pintapuolinen, low-end paketti annettuun tavallinen sieni puskuri kerros, niin että jotkut vaikuttaa puristamiseen , yleensä vakavasti vaarantaa kannettavan tietokoneen ja Halvat sieni on lisää imeytymistä kosteutta, siksi tietokone paketti materiaali on erittäin tärkeää.


Joustavuus on avain. Tämä esitys on enimmät ilmeinen low-end paketti, kannettavan tietokoneen tai neljä tai viisi kiloa, valo, 2, 3 kg, joten pakkaa laukku materiaaleja ensin laatuun, muuten laukkusi aikaa, alkoi ilmestyä paista linja, ilmiö, kuten löysä hartia vyöttää koukku , onnettomuus, kallis kannettava voi olla kohtalokkaat vahingot, laadukkaita kannettavan tietokoneen laukku edessä tehdas olisi tiukasti tämän kokeen laadun varmistamiseksi osa, jotkut merkit laptop on tiukat testata ennen kuin ne menevät pois, jopa Laukut metalli solki 30 kg vetolujuus toistuvasti 250 kertaa veto-testin liima valittu on myös testattu kovuus ja standardia 85 astetta voidaan käyttää, koska kovaa muovia räjähtää kylmä alueelle tuo turvallisuusriskejä asennetaan sisälle laptop.