Kangas Kemiallinen tulee Kemiallinen kehitysnäkymät!

- Oct 23, 2018-

Tämän aikakauden Laukut maailmasta on tullut suosittu mukava, romanttinen, implisiittinen ja unenomainen tunteisiin, jotka on täysin integroitu jokainen pussi. Vaikka naisten ja miesten kaikki ovat innoissaan omistavat pussit, joka voi tuoda esiin niiden maku. Nyt naisten laukku elementtiä ovat myös hiljaa pisteiksi miesten laukku meikki. Jokainen laukku on erilainen, koska eri aikoa-lta kangas, nykyään, pussin kangasta voidaan sanoa olevan monimuotoinen, mikä sellainen on, kaikki usein nähdä markkinoilla lehmän nahkalaukku, kiiltonahka bag, hiekka ihon laukku, Oxford materiaali kangas , nylon kangas laukku, keinonahkaa laukku... Lista jatkuu loputtomiin. Kuinka te erottaa pussi kangas?


Nyt on olemassa useita erilaisia kangas pussit markkinoilla:

Ensimmäinen on aitoa nahkalaukku, joka on todellinen eläinten turkiksia, kuten cowhide, sian ihoa, hevonen iho ja niin edelleen. Nyt useimmat todellinen nahkalaukut ovat lehmän nahkalaukku, koska cowhide on kova ja kangas on yritys, koska materiaali aitoa nahkalaukku tulee todellinen eläinperäinen aines, niin hinta on suhteellisen kallista, mutta tyyli on suhteellisen yksinkertainen.


Toinen laji, PUR-materiaali, yhdenlaisen keinonahkaa, useimmat Soitinlaukut tehdään tällainen kangas, usein kutsutaan kiiltonahka ja niin edelleen. PU kangasta käytetään tuhansissa tavalla erilaisia hintoja vähän suuri, eri tyylejä ja korkea plastisuus. Kuitenkin suhteellisen vakaville ympäristösaasteille PU materiaali Kemiallinen tuotannossa ja myöhempi käyttö jalostaa alusta hankausta ja lyhyt käyttöikä PU materiaali matkatavarat on vähitellen hiipumassa pois myyjien valinta.


Kolmannen, kangas, hyvä pehmeyttä, vapaa laukku useimmat tällainen kankaan väri, ei pelkää pintapaine ovat kaikista eduista huolimatta kulumista vastustavat kestävä kangas, itse myös suosiman valmistajille ja kuluttajille, modernin tieteen ja teknologian käyttö vedenpitävä kangas pussit enemmän vahva suorittaessaan muodostaa kangas, itse vika ei ole vedenpitävä ja helpommin mallin kaikenlaisia tyylejä kangasta, joten luokan kangas pussit enemmän markkinoille tullut johtava asema alalla pussit.