Ero LCD ja LED taustavalo periaatteen

- Oct 23, 2018-

Äskettäin baidu indeksi, hakusana ”ero LCD ja LED” yltää top 10. Koska niin monet netizens epäilyksiä ero näiden kahden välillä toimittaja erityisesti järjestetty tietämys LCD ja LED kaikkien ja tutkimus.


määrittely

Nestekidenäyttö (lyhenne sanoista Liquid Crystal Display). Rakenne LCD keskelle kaksi rinnakkaista nestekidenäyttö Lasilaatikolla, alustan lasi asetettu TFT (ohut transistori), asettaa värisuodatin alustan lasi, TFT-signaali ja jännitteen muutosta ohjaa nestekidenäyttö molekyylejä, siten, että valvonta kunkin pikselin näytön uutena polarisoitunut valo tai ei ja suunta.

LED on lyhenne sanoista Light Emitting Diode. LED sovellukset voidaan jakaa kahteen ryhmään: yksi on LED-näyttö; Toiseksi yksi LED sovellukset, kuten taustavalo LED, infrapuna-LED, ja niin edelleen. Nyt LED-näyttö, Kiinan suunnittelun ja tuotannon tekniikka on periaatteessa synkronoituna kansainvälisellä tasolla. LED-näytöt koostuvat LED. Se ohjaa pienjännite skannaus ja on seuraavat ominaisuudet: vähemmän virrankulutus, kauan palvelu elämän, edullisia, kirkkaus, muutamia epäonnistumisia, laaja kuvakulma ja kauan visuaalinen etäisyys.


Taustavalo periaate erottaa

Nykyisessä markkinatilanteessa nestekidenäytöt ovat pääasiassa jakaa kahteen ryhmään, yksi on perinteinen CCFL (kylmä katodi fluoresoiva lamppu putki) nestekidenäyttö, toinen on Valodiodi (kynttilä emitting diodi) backlight juokseva kidemäinen ilmaista. Monet kuluttajat suoraan viittaavat näyttö LCD ensimmäisen tyypin ja toinen tyyppi LED. Se ei oikeastaan ole totta. Siksi kun erottaa LCD ja LED, ne myös erottaa taustavalo periaatetta.


Periaatteen LED-taustavalo

LED taustavalo käyttää LED taustavalo lähde. Valoa säteilevät diodit tehdään ohuita doped puolijohde, joista yli elektroneja, muita elektronien muodossa positiivisesti varautunut reikiä puute. Nykyisen kulkee elektronien ja reikiä yhdistää ja ylimääräinen energia vapautuu valon säteily-lomakkeessa. Eri LED saadaan käyttämällä eri puolijohdeaineiden.

LED-teknologia on merkittävä väri etuja, joten se on suosiossa näyttö valmistus. Ajankohtainen vanhentunut CCFL (kylmä katodi backlight) tekniikka, koska oma taajuuksien rajallinen, on suhteellisen rajallinen väriasteikko. Paras suorituskyky on vain noin 70 %-lta NTSC ihonväri asteikko.

Kuitenkin käyttää LED-taustavalo on täysin erilainen, koska soveltamisalaan LED (kynttilä - emitting diodi) värikirjo on laajempi ja valon alue on yhtenäinen ja normaali Värialue pääsee helposti 100 130 prosenttia, 30 prosenttia väri menettämättä perinteisinä CCFL taustavalo. Valodiodi backlight ilmaista siis paremmin väri kuvan tiedot ovat selkeämpiä ja väri siirtyminen on luonnollisempi.


CCFL taustavalo periaate

Fyysinen koostumus (kylmä katodi-loistelamppu) CCFL taustavalo on suljettu lasiputki inertti kaasu Ne + Ar sekoitettu kaasu, joka sisältää jäljittää elohopeahöyryn (mg), ja päällystetty fluoresenssi sisäinen lasiseinä. Toimintaperiaate on, että kun korkea jännite on lisätty molemmissa päissä putken, pieni määrä elektroneja putkeen törmäävät elektrodi tuottaa toisen electron päästöjen suurella nopeudella ja vastuuvapauden alkaa. Kun elohopeaa tai inerttikaasulla putkeen vaikuttavat elektroni, heräte-säteilyä on 253.7nm UV-valo ja tuloksena ultraviolettivaloa pinnoitettu putki tuottaa näkyvän valon seinälle. CCFL lampun käyttöikää on yleensä määritelty: ympäristön lämpötila 25 ℃, nykyinen ajo lampun, kirkkauden vähentämiseksi 50 % työstä alkuperäisen kirkkauden ajan pituus lamppu. Tällä hetkellä LCD TV taustavalo nimellinen elämää pääsee 60 000 tuntia. (Kylmä katodi-loistelamppu) CCFL taustavalo on ominaista edullisia, mutta väri suorituskyky ei ole yhtä hyvä kuin LED-taustavalo.

Suuri osa näyttää edelleen käyttää perinteisiä CCFL taustavalo, mutta LED-taustavalo hintaetu on nyt pienempiä ja LED-taustavalo alle 18 tuumaa on jokseenkin sama kuin CCFL-näyttö. Hinta 23 tuumaa odotetaan myös muodostunee CCFL taustavalaistu näyttää vastaavan kokoisia tämän vuoden jälkipuoliskolla.