Kuinka valita paketti?

- Oct 23, 2018-

Notebook-laukkuyhteistyö:

Ensinnäkin matkatavarat ja matkatavarat ovat uusi tuoteryhmä. Nousevan kannettavan tietokoneen mukana on myös tietokonepusseja markkinoilla. Lisäksi on myös tietokone laukku ja sisäpussi, merentakaisia kutsutaan yleensä "business bag, sisäpussi."


1. Määritä tietokonepussin valitseminen

Tietokoneen laukussa on kaksi päätyyppiä: tavallinen tietokonepussi ja tietokoneen tietokonepussi. Tavallinen tietokonepaketti harkitsee enemmän tietokoneen suojausta; Yrityksen tietokonepaketissa on tietokoneen osastot ja arkistokentät, joissa otetaan huomioon asiakirjojen ja liiketoimintakohteiden luokittelu tietokoneen ulkopuolelle.


2. Tarkista, onko tietokoneen laukun työ hieno

Katso tietokoneen pussin kulmaa ja onko paininlinja siisti, ei ole poispäin ja hyppyjä, jos jokainen ommel on erittäin hieno, se on huipputeknologiaa.


3. Katso taskuasettelu tietokoneen pussiin

Kun valitset yrityspussi, kiinnitä huomiota yksityiskohtien valintaan. Onko pienikokoinen taskukassi, avainkoukku, kynälaukku, file-laukku, tietokoneen lokero ja jopa savukkeen ja sytyttimen taskukassin sisällä suunniteltu ja kohtuullinen.


4. Katso, onko pussin vetoketju vahva ja kestävä

Vetoketju on kaikkein vähäpätöinen yksityiskohti, mutta se on myös tietokoneen laukun avainkohta. Hyvälaatuinen vetoketju ei ainoastaan salli lastaamisen ja toimenpiteiden suorittamista helposti, vaan myös tärkeä osa kannettavan tietokoneen laukun painoa, joten et voi valita huolimattomasti.


5. Katso pussin valmistukseen käytetty kangas

Mitä suurempi materiaalin tiheys on kulutusta kestävämpi, tuntuu sileemmältä, vedenpitävä ja pölytiivis suorituskyky. Joten kun ostat kannettavaa laukkua, yritä valita sellainen, joka käyttää suuritiheyksisiä materiaaleja kannettavan tietokoneen suojaamiseksi.