Miten tunnistaa nahkaiset rannekellot

- Oct 22, 2018-

Monet ystävät pitävät kelloja nahkahihnoilla, mutta myös kysymyksiä. Tämä on yksi yleisimmistä kysymyksistä siitä, miten tunnistaa nahkaiset rannekkeet.

Tietenkin eläinten turkista valmistettu nahka on todellinen nahka, mutta todellista nahkaa on monia tasoja;


Pään kerros iho: pään kerros iho voidaan jakaa viljaa, pehmeä taikina, rikki ihon ja paras vasikka iho, joten voit usein nähdä joitain verkkokauppiaan otsikon "päätekijä vasikka iho". Jos se jakautuu edelleen, se voidaan jakaa ensimmäiseen kerrokseen, toiseen kerrokseen ja kolmanteen kerrokseen.


Kaksikerroksinen nahka: kaksikerroksinen nahka on oikeastaan puoliksi aitoa ja puoliksi valmistettua nahkaa, koska se on rikki lehmänvarren reunalla, lisää polyeteenimateriaalia uudelleen agglutinaatioksi ja muuttuu nahaksi, jälleen kemiallisen materiaalin ruiskutuksen tai PVC: n, PU-kalvon käsittely ja tulla. Ja alajaottelu voidaan jakaa myös ensimmäiselle tasolle, toiselle tasolle, kolmannelle tasolle.


Tekokehä: tämä kaikki tietää, olla vääriä nahkaa, miten tämä aiheuttaa syytä, etten sanoisi enää.


Ja tämä tietenkin tietenkin voit mennä baidu, jossa haku löytyy, haluan sanoa, miten erottaa ensimmäisen ihon ja toisen ihon;


Pääkerroksen iho: verkossa oleva sanonta on "paina kädellä, olemaan käyrä, myös olla luonnollista nahkaa". Läpäisyn jälkeen ei ole rikki. "Se on ensimmäinen ihokerros, ja minulla on erityinen tapa tunnistaa se, koska jos ostat nahkaa, et todennäköisesti paina kovasti nähdäksesi, onko se totta, koska jos se on todellista nahkaa, hinta ei ole halpa, ja jos painat sitä, voitko palauttaa sen tuntematon ja minun tapa on:

Ensinnäkin: haju nahkaa. Se on ainutlaatuinen nahan muoto. Voi olla vähän kokemusta tuoksua.


Toinen: katsokaa, koska jos nahka on lehmännahkaa, nahalla on monia pieniä ja hyvin pieniä reikiä. Tämä johtuu siitä, että nahan turkista on monia pieniä verireikiä, ja käsittely on erittäin vaikeaa poistaa reikiä, ellei nahkaa ole kerrostumia, nämä reiät ovat hyvin pieniä ja niitä on tarkasteltava tarkkaan.


Kolmas: tietenkin kaikkein ei-toivottu menetelmä on käyttää tulta, tätä menetelmää ei suositella, koska se vahingoittaa aivokuoretta, dermiä ei polteta kovaksi solmaksi, ja keinotekoinen nahka on kova solmu.