Applen iOS 12.1.2 -päivitys aiheuttaa yhteysongelmia uuden iPhonen kanssa

- Dec 29, 2018-

Viime aikoina jotkut käyttäjät puhuivat Twitteristä ja sanoivat, että kun uusi iPhone on päivitetty iOS 12.1.2: een, operaattoria ei voitu yhdistää ja mobiilidataa ei käytetty. Käyttäjien jakautumisen mukaan iPhone-käyttäjiä Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa vaikuttaa tällä hetkellä signaaleihin ja ne ovat vakavimpia Yhdysvalloissa.


Käyttäjien palautteesta ongelmana on lähinnä matkapuhelinverkko ja WiFi ei vaikuta siihen. Kun käyttäjä käynnistää matkapuhelinverkon, vaikka matkapuhelinverkkoyhteys olisi onnistunut, selain tai muu sovellus avataan, käyttäjä ei voi käyttää Internetiä.


Ongelman puhkeamisen jälkeen monet toimialan ihmiset ovat tarjonneet neuvoja ja ehdotuksia, sanoen, että edellä mainituissa ongelmissa voit poistaa WiFi-puhelutoiminnon ja LTE HD-puhelutoiminnon käytöstä asetuksissa. Tuloksista se voi kuitenkin vain väliaikaisesti ratkaista tietoverkkoyhteyden ongelman, eikä sitä voida täysin ratkaista.


Mutta jos käyttäjä on päivittänyt iPhonensa uuteen järjestelmään iOS 12.1.2, jos on ongelma ja ei ole vetäytymistä, he voisivat odottaa vain, että Apple päivittää järjestelmän