Avainkohdat valita kannettavan tietokoneen laukku

- Oct 22, 2018-

1. koko laukussa: etsivät suojaa tilaa, joka on enimmät otollinen ajaksi kannettava tietokone, jotta kannettavan ei vaellella ympäriinsä pussiin ja parantaa maanjäristyksiä suorituskykyyn koneen.


2. kannettavan tietokoneen laukku ompelu vahvuus: nykyinen valtavirran laptop paino on noin 2.2 KG, joten tärkein asia kiinnittää huomiota on materiaali- ja valmistusvirheitä kannettavan tietokoneen laukku. Tyypillinen kannettavan tietokoneen laukku ei sovellu pitkän aikavälin kovassa käytössä, ja onnettomuus kanisteri aiheena fataalinen vahingollinen jotta sinun laptop. Joten laukku, joka pitää, se on hyvä, muuten kangas laukku käyttää ajan kuluessa sen jälkeen alkavat näyttää paista linja, olkanivelen yhtye saalis löysä ja odota hetki, onnettomuus, sisällä arvokasta luentolehtiö tietokone kohdata hengenvaara. Ja laadukkaita kannettavan tietokoneen laukku edessä tehtaalla tehdään eri näkökohtia tiukat tuotteiden testaus, kuten kannettavan tietokoneen laukku metalli lukko on toistuvasti vetolujuus testi ja kuormituskokeella ja valikoima muovituotteet läpi kovuuden mittaus koska kovaa muovia räjähtää kylmä alueelle tuotteen paljon vaivaa.


3, kannettavan tietokoneen laukku, vedenpitävä suorituskykyä: pitää useimmat laukussa tai vedenpitävä, koska ostaa kannettava tietokone on liikkuvan toimiston mukavuussyistä jos menet ulos ulkopuolella sateinen päivä tai drinkin vahingossa splash tämä laukku, jos sinulla on hyvä vedenpitävä suorituskykyä myös levätä helppoa kun tapasimme onnettomuudessa.