Tietoa käytetään iPhone X

- Dec 25, 2018-

Tässä on jonkin verran tietoa iphone X käyttää AAA alkuperäisen laadun kuin.


iPhone X 5,8 ″ QHD näytön, 12 × 2 / 7MP kameran iOS 11, 4G 3D touch


Mitään, mutta näytön. Tämä on aina ollut visio iPhone. Näyttö, joka on niin vangitseva, että se lähes katoaa käytössä. Älykkyydellä, jossa luetellaan jokainen pienellä sana tai edes tutkia. Nyt iPhone X tekee Visio todellisuutta. Tervehdi tulevaisuudessa. IPhone X näyttö on kaiken - upouusi 5,8 tuuman Super Retina-näyttö, joka tallentaa ja pitää huomiota. Edistynyttä teknologiaa ja uusien tekniikoiden näytön on sijoitettu pehmeällä käyrän yli reunan, aina pyöristetyt kulmat. Ensimmäinen OLED-näyttö riitä iPhone, realistisia, vahvoja värejä kuten musta, korkea kirkkaus ja 1 000 000: 1 kontrastisuhde. Pieni Kamari sisältää joitakin pisimmälle kehittyneitä tekniikoita, Apple on kehittänyt - kuten kameroita ja antureita käytetään kasvot tunnus.


Vahvin lasi älypuhelimen on ollut, sekä etu- ja takakansi. Erikoisteräksestä Applen kehittämä. Langaton Kuormittava. Vesi- ja pölytiivis. Intuitiiviset liikkeet olet kokonaan haltuunsa kaiken. Sen sijaan, että nappia painamalla, palaat Koti-valikkoon pyyhkäisemällä.


Nyt voit käyttää kasvosi salasanana. Kasvot tunnus on uusi turvallisesti avata ja vahvistaa. Kasvot tunnus toimii TrueDepth kameralla ja on helppo asentaa. Kamera tuottaa ja analysoi yli 30000 näkymätön kohtia, joita käytetään luomaan tarkkoja digitaalisen mallin kasvot.


Ota hyvä selfies itse keskittyä näön tausta. Beta: Portrait valaistus on uusi ominaisuus pystyasentoon. Sen avulla voit päästä ammattistudio vaikutuksia. TrueDepth kamera analysoi yli 50 eri lihasten liikkeet luoda uudelleen oman ilmeet ja 12 Animoji. Vapauta sisäinen panda-, sian- tai robotti.


Suurempi ja nopeampi 12 megapikselin kenno. Uusi väri suodatin. Syvemmälle pikseliä. Ja uusi Tele kamera OIS. Molemmat taka kamerat ovat kuvanvakain ja nopeasti optiikka, niin saat upeita valokuvia ja videoita jopa hämärässä. Laajakulmainen objektiivi ja teleobjektiivi säädetään video iPhone X kamera, optinen zoom sekä kymmenen kertaa digitaalinen zoom kuvia ja kuusi kertaa digitaalinen zoom.


Esittelemme A11 Bionic. Älykkäin ja tehokkain siru älypuhelin koskaan, neuraalilaskennan arkkitehtuuri pystyy kuljettamaan jopa 600 miljardia laskutoimitusta sekunnissa. Neljä tehokkuutta ydintä uusi prosessori on jopa 70 prosenttia nopeammin kuin A10-Fusion. Ja kaksi ydintä ovat jopa 25 prosenttia nopeammin. Toisen sukupolven suorituskyvyn valvonta ja muodostetun akku, joka kestää jopa kaksi tuntia väliin jokaista maksua kuin iPhone 7.


Kantamisen kaapelit tarvitsematta iPhone X luodaan langattoman tulevaisuuden. Lataa se langattomaan latausasemaa esiintyy hotelleja, kahviloita ja lentoasemilla kaikkialla maailmassa.


* Käytetyt AAA tarkoitetaan Puhelin ei ole uusi, mutta se on arvioinut teknikot, vain hieman scratchs niin, että laite pidetään ”uusi”. Laite on täysin takaisin tehdasasetuksiin. Joten jokainen käytetyt AAA iphone olisi valmis uuden elämän.