Käsinepidermauhan huoltomenetelmä

- Oct 23, 2018-

Teräshihnojen lisäksi vyöt ovat toinen osa rannekelloista. Nahkahihna ei ole vain tyylikäs ja muodikas, vaan tuntuu myös lämpimältä ja miellyttävältä, kun se kuluu kylmässä talvella. Kuitenkin nahkakellohihnan huolto ei ole helppoa on monien katselupuhaltimien tosiasiallinen kipu, tuloste haluaa kertoa sinulle oikean hihnan ylläpitäjän idean, jonka avulla rannekellosi voi seurata sinua pitkään, kunhan hintalapulla on taajuus tuhannet yuan ei myöskään halpaa!


1. Kun kellavyöhykkeellä on erikoinen tuoksu, työnnä hammasharja johonkin saippualiuokseen nopeasti puhdistaaksesi likaiset osat ja pyyhi sitten ne hieman kostealla liinalla. Sellaisen saippuan imeytymisen välttämiseksi aivokuoressa koko prosessia voidaan parhaiten tehdä 20 sekunnissa. Lisäksi hihnaan voidaan kiinnittää nahkaöljy, nahkaöljyllä on suojaava vaikutus hihnaan, mikä voi tehdä huoltotyön täydellisemmäksi.


2. Kovaa nahkavyö on kulunut pitkään. Erityisen hajuen lisäksi "kovettuminen" on myös yleinen oire. Jos bändi on usein kosteassa ympäristössä vauhdittaa sen kovettumisnopeutta, hikoilla olevat tahrat myös heikentävät aivokuoriin aiheuttaen bändin muodonmuutoksen, kovettumisen ja jopa rikkomisen, mikä selittämättömästi johtaa kellon häviämiseen tai laskuun. Siksi säännöllisen kunnossapidon ohella hihnan kovettamisen yhteydessä ei ole välttämätöntä vaihtaa ajoissa. On suositeltavaa, että kuluttajat käyttävät nahkahihnoja vain talvella ja hikoilevat helposti kesällä tai harjoittelun jälkeen. Jos he eivät voi käyttää niitä, he eivät saa käyttää niitä. Jos he todella haluavat käyttää niitä, heidän tulee kuivata ne ja laittaa ne uudelleen päälle, jotta nahkahihnojen käyttöaikaa pidennetään.


3. Vyöt on valmistettu erilaisista materiaaleista, jotka voidaan jakaa krokotiilin iholle, lisko-iholle, strutsi-, hain iholle ja vasikan iholle yleensä. Riippumatta siitä, minkälaista materiaalia kuluu pitkään, se tuottaa huonoja hajuja. Jos hihna on märkä, pyyhi se heti kankaalla. Jos on pölyä, pyyhi se liinalla (jos se on märkä, kuivaa se puhdistuksen jälkeen). Lisäksi pitkäaikainen altistuminen auringolle voi myös aiheuttaa kaistan heikkenemisen, mikä on myös huomion kohteena.


4. Älä koskaan käytä hihnan kelloa. On parasta korvata useampi kuin kaksi kelloa. Aivokuoren on hengitettävä. Tuuletettu ympäristö voi pidentää kellotaajuuden käyttöikää. Erilaisten kellojen (hihnojen) kuluminen voi vähentää ihmisten loukkaantumisvaaraa, mutta myös tehdä kellotaajuudesta tarpeeksi lepoa. Lisäksi hihnan katselu itsessään on jatkuva kulumis- ja vetoprosessi, jos et käytä sitä päivittäin, se luonnollisesti vie sinut pidempään.