Jotkut ratkaisut iPhone-korjaukseen

- Jan 08, 2019-


Uskomme, että iPhone on suosituin kuin muut matkapuhelimien tuotemerkit ulkonäön ja suorituskyvyn kannalta, mutta joskus iPhonessa tai iPhone X: ssä, kuten iPhone LCD -näyttö ei vastaa, käynnistyy ei vastaa, mobiili puhelimen kuume, matkapuhelimen akun virrankulutus on liian nopea jne.


Mutta miten edellä mainitut ongelmat ratkaistaan, tässä artikkelissa esitellään joitakin ratkaisuja, kuten alla.


* IPhone-kosketusnäyttö ei vastannut yhtäkkiä

IPhonen näyttö menetti vastauksensa eikä voinut siirtyä eteenpäin. Itse asiassa voimme korjata puhelimen sammuttamalla virtapainikkeen ja käynnistämällä sen uudelleen.

Entä jos en reagoi "Slide to Shutdown" -toimintoon? Tässä vaiheessa voit yrittää painaa samanaikaisesti


* Puhelimen kotipainikeongelma

Näppäintä ja virtapainiketta käytetään sammuttamaan, kunnes näyttöön tulee valkoinen omena. Lisäksi tämä menetelmä voi myös tyhjentää joitakin perusasetuksia, jos käytät usein iPhonea

Jos katsot videota tai katsot kuvaa, voit kokeilla tätä tapaa satunnaisesti. Ei vastausta käynnistyksessä: havaittu


* iPhone sammuu automaattisesti

Ei ole väliä, miten virtapainiketta painetaan, iphone ei vastaa. Tässä tapauksessa meidän on käytettävä datakaapelia sen avaamiseksi.

Kun iPhone on kytketty tietokoneeseen, se voidaan kytkeä päälle automaattisesti. Lisäksi voit painaa virtapainiketta ja HOME-painiketta muutaman sekunnin ajan samanaikaisesti. Valkoisen omenan logo on myös mahdollista löytää.


* Matkapuhelin Feve r tai lämmitetty

IPhonen käyttäjät voivat pelätä puhelimen lämpöä.

Itse asiassa on väistämätöntä tuottaa lämpöä käytön aikana, se ei vaikuta laitteiston suorituskykyyn, eikä se aiheuta haittaa.


Toivottavasti edellä mainitut tiedot, jotka ovat hyödyllisiä kaikille, kiitos.