Huolehdi Genius Leather Watch -bändistä

- Dec 24, 2018-

Jos sinulla on omaa kelloasi tai samsung-kelloa varten nahkainen lisätuotemerkki, tässä on joitakin kohtia, jotka voivat auttaa sinua suojaamaan kellon hihnaa.


1. Pitkäaikainen väkivaltainen auringonvalo kartoittaa värinään nahkaisen kellonauhan ulkonäön ja nopeuttaa nahkahihnan vanhenemista. Jotkut kemialliset reagenssit myös värjättävät tai värjäävät nahkahihnan pintaa;


2. Kun käytät nahkahihnaa, on liian vaikea vetää. Halkeamia on helppo paljastaa tilanteessa, jossa nahkakellon hihna on usein kiinnitetty. (Mitä suurempi on nahkahihnan taipuminen, sitä helpompi on rikkoa.) Siksi on parasta käyttää nahkahihnaa. Ole varovainen ja lempeä.


3. Kuten muutkin nahkatuotteet, nahkaisen kellon hihnan kaunein asia on vesi. Kun se upotetaan veteen pitkään, nahkahihna muuttuu välittömästi kovaksi ja hauraaksi, ja se kattaa myös ihmisten hiki. Siksi on mahdotonta snorklata (tai tehdä asioita, jotka ovat alttiina vedelle pitkään) kellon kanssa, jossa on nahkahihna. Kuulien pitkäaikainen hikoilu voi myös tehdä nahkahihnasta muottiin.


4. Puhdista nahkaisen kellon hihna, pyyhi hihna pehmeällä liinalla ja kuivaa se sitten valolta ja ilmanvaihdosta. Käytä 1–2 kuukauden välein hihnan pyyhkimistä nahkahihnasuojalla ja pyyhi pinta huoltovälineellä nahkahihnan tekstuurin säilyttämiseksi ja kirkkauden parantamiseksi.


5. Talvella nahkaisen kellon hihnan kovettuminen on korkea. Älä “refleksi” vahingoita nahkamateriaalia.