Vinkkejä käytetyn iPhonen myymiseen

- May 09, 2019-

Matkapuhelinten turvallisuuteen kiinnitetään yhä enemmän huomiota, mutta kun ihmiset vaihtavat puhelimiaan, vanhojen puhelimien turvallisuusongelmat jätetään usein huomiotta. Itse asiassa niin kauan kuin se on käytetty matkapuhelin, vaikka se olisikin säädelty tehdasasetuksiin , siinä on edelleen tiettyjä turvallisuusongelmia.


Jos aiot myydä vanhan tai käytetyn iPhonen, varmista, että suoritat seuraavat toimet vanhassa puhelimessa.


1. iCloud-varmuuskopio varmistaa, että uusi kone on täysin varustettu


Ensinnäkin, jotta vältetään ohjelmistotietojen katoaminen uuden koneen saamisen jälkeen, sinun on ensin tehtävä varmuuskopio iCloudista. Voit määrittää varmuuskopioprojektin iCloud-tilillesi.

Koska tavallisella käyttäjällä on vain 5 Gt kapasiteettia, jos asetat kaikki tiedot iCloudiin, tilaa ei ehkä ole tarpeeksi. Joten sinun on valittava varmuuskopioitava ohjelmisto.


2. Kirjaudu ulos Apple ID: stäsi


App Store -sivulla saatat olla kirjautuneena myös Apple ID -osoitteeseesi. Yksityisyyden ja turvallisuuden vuoksi voimme kirjautua ulos Apple ID: stä. Mene App Storeen, vedä alaspäin, napsauta Apple ID: täsi ja valitse ponnahdusikkunassa Kirjaudu ulos.


3. Sammuta aktivointilukko! Estä vahingossa tapahtuva saarto


Ennen kuin voit myydä iPhonen, sinun on kytkettävä pois päältä Aktivointilukko, Applen Etsi minun iPhone -asetukset, mikä on pakollinen. Jos et vapauta aktivointilukkoa iPhonessa, myymäsi iPhone ei pysty palauttamaan puhelinta, kun sitä seuraavan käyttäjän käyttää.


4. Kiinnitä huomiota Apple Care -laitteeseesi


Myyjänä toivon tietysti, että käytetty iPhone myydään mahdollisimman korkealla tasolla, joten iPhonen ulkonäön lisäksi, jos iPhone on edelleen Apple Care -suunnitelmassa tai takuuaikana, se tulee olemaan. myydään korkealla hinnalla. Jos takuuaika on kuitenkin kulunut, hinta on alempi.