Watch Band valmistettu pehmeistä materiaaleista kuten nahka

- Oct 23, 2018-

1) vasikka-iho, joka on parkutettu rasvaton iholta kuuden kuukauden kuluessa syntymästä. Hieno rakenne ja pehmeä kosketus. Se on paras lehmänharmaa. Kuvan oikeassa alakulmassa näkyy vasikan ihon vaikutus krokotiilin kuvioon

2) Caiman Crcodylus Fuscus tulee Caiman Crcodylus Fuscusin, Keski- ja Etelä-Amerikan Caiman-lajista. Se on yleisimmin käytetty materiaali kehittyneessä krokotiilihihnassa.

3) Mississippi alligaattorit on valmistettu nahasta Mississippi Alligatorin vatsasta Kaakkois-Yhdysvalloissa. Krokotiilihoidon korkein muoto. Aligatorin vatsan keskellä osa ihosta on kuvio, joka tunnetaan ristikkäisenä kuviona. Tämä osa krokotiilin ihosta voi tuottaa vain muutaman hihnan. Erittäin kallis.

4) Nilon näyttelyharrasta peräisin oleva Varanus Niloticus -hius, joka on valmistettu yläluonnon ihosta, Nilon näytön lisukkeesta. Voit näyttää kirkkaita ja kauniita värejä värjäyksellä. Se on raaka-aine kauniiden kellotaulujen tekemiseen.

5) kintagata-nahka Tupinambis Teguixin, joka on valmistettu lisukkeesta erittäin kehittyneestä ihosta, taiga kintaga. Sillä on ominaista muutokset vatsaan pienistä linjoista suurille linjoille. Kontrasti on erittäin vahva.

6) Saddle Leather Calf, jota aiemmin käytettiin satulan tukevana vitsaina, joten nimi. Menetelmässä, kun päivittäinen kuluminen vähitellen muuttuu sokeriksi. Se on eräänlainen nahka, jolla on karkea tyyli.

7) karkea nahka Galuchat, ihon iholta valmistettu iho, on huippuluokan nahka, jolla on ainutlaatuinen tyyli. Heillä on kova jyvä niin vahva kuin kivi, ja vaikka veitsi leikkaa ne, se leikkaa ne. Tämän vuoksi käsittely kestää kauemmin ja vaatii korkeampia teknisiä vaatimuksia.

8) Python Python. Python-iho on yleinen termi suurelle käärmeen nahalle, jolla on kauniita kuvioita. Kartoitettu timanttimuotoisella asteikolla, se on eräänlainen edistyksellinen matelija-nahka.

9) strutsi-iho Struthio Camelus Autruche, strutsihelmistä valmistettu nahka, sisältää huokosia, joissa on höyhenet. Se on erittäin vahva nahka, joka tarttuu ja säilyy käytön aikana.

10) Shark Skin, nahka, joka on tehty hain iholta. Nahka tunnetaan pehmeydestään, lujuudestaan ja kestävyydestään. Ominaisuus on pieni concavoconvex-pinnan verkko.

11) CORDURACORDURA on dupontin tuottama kuitumateriaali, joka on 7 kertaa vahvempi kuin nailon. Sitä käytetään usein reppuissa, ulkoilutuotteissa jne.

12) LORICALORICA on keinotekoinen nahka, jossa nahkainen ulkonäkö on valmistettu erittäin hienoista kuiduista. Sillä on ominaista suurempi suvaitsevaisuus vedelle ja hikeelle.

13) kuiva-lexdry-lex, kolmikerrosrakenteinen materiaali. Ilmavirran kiertävä kupla. Tämän materiaalin hengittävyys on erittäin hyvä, ja hikoilu voi haihtua kellovyöhön ja pitää sen mukavana.

14) Kevlar. Kevlar on erittäin pitkäkestoinen kuitumateriaali, jota Dupont kehittää. Yleensä käytetään luodinkestävään, teränkestävään, jne.

Buffalo, Buffalo, Buffalo, Buffalo, Buffalo, New York, Yhdysvallat. Tuomioistuimen huomautukset). Materiaali näyttää ja tuntuu erittäin kuvioitu, todella pehmeä ja mukava käyttää.

16) Karitsan, nahka pehmeä ja sileä, silkkinen rakenne, joka valaisee vaniljan armosta. Ne sopivat paremmin ranteeseen, joka on kevyempi ja vähemmän väriltään kuin muilla nahalla.

Tekstiilikankaat, kankaat, puuvilla- ja pellava- kankaat ovat kudotut.

18) Nylon, synteettinen polyamidimateriaali, joka imee vähän kosteutta.

Meribassin perse, makean veden kala merituolin nahka tuottaa nahkaa, toinen ainutlaatuinen luonto, väri ei ole yksinkertainen, parempi kiilto.

20) cowboy DenimTsukawa, materiaalit, usein pienen pussin tai kukkaron tekemiseen. Cowboy-materiaali on tuttu, ja se tuntuu helpolta.

Camel-iho on ainutlaatuinen nahkamalli. Kuva itsessään näyttää kovaa, mutta nahka on erittäin pehmeä, mukavasti ja on ollut suosittu jo vuosia.

22) Sika, Siannahka (siannahka), joka on lähinnä ihmisen ihon koostumusta, pidetään pehmeimpänä luonnollisena nahana ja tuntuu miellyttävältä ihmisen iholta.

23) Polykarbonaatti, jota käytetään kilparadalle (polykarbonaatti) ja polykarbonaatti (hiilidioksidi muoviaine) materiaaleja karkaistuina, on kestävämpi materiaali kuin normaaleissa muoveissa.

24) AlcantaraAlcantara, keinotekoinen nahka, jolla on endoteelinen tunne. Sillä on parempi ilmanläpäisevyys kuin luonnon nahka. Sitä käytetään pääasiassa huippuluokan autojen istuimissa ja sisustuksessa.

25) Kumi, pehmeä, sileä materiaali, hyvin kiinni kädessä. Koska kumi on täysin vedenpitävä, sitä käytetään usein sukelluksissa ja urheilukelloissa.