Tiedätkö, miten kosketusnäyttö toimii?

- Oct 23, 2018-

Eivät ole vieras käyttää kosketusnäyttöä, mutta harvat ymmärtävät, miten ne toimivat. Tulevaisuudessa elämäämme korvataan kosketusnäyttöä, koska kosketusnäytöt olisi tietoinen siitä ja siitä enemmän.


Kosketusnäyttö (kosketusnäyttö) tunnetaan myös nimellä ”kosketusnäyttö” ”, kosketusnäyttö, touch on eräänlainen voi saada ensimmäinen tulosignaalin induktio tyyppi näyttö nestekidenäyttö, kun yhteyttä olevien painikekuvien näytöstä taktiikka palaute järjestelmä esiohjelmoitu Program-asema yhteyslaite kaikenlaisia, voidaan käyttää korvaamaan mekaaninen painikepaneeli ja juokseva kidemäinen ilmaista irtoseinä luomalla elävä audio vaikutus. Uusimmat tietokone syöttölaitteeksi kosketusnäyttö on ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutukseen tällä hetkellä yksinkertaisin, helpoin ja luonnollinen tapa. Se antaa multimedia uuden ilmeen ja on houkutteleva uusi multimedia interaktiivinen laite. Sitä käytetään pääasiassa julkisen tiedon tutkintalautakunnan, mikä office, teollisuuden ohjaus, sotilasjohto, tietokonepelit, kappaleen tilaus, multimediaopetuksen, kiinteistöjen ennakkomyynnissä, jne.


Niin sanottu kosketusnäyttö markkinoiden käsite on eräänlainen tietokone syöttölaite, jota kaikki voivat käyttää tai ihmiset voivat käyttää tietokoneen kanssa. Ilman oppimista, jokainen käyttää sitä, suurin taika kosketusnäyttö, joka ei näppäimistöä eikä hiirtä voi verrata. Jokainen käyttää sitä, joka merkitsee tietokonesovellusten popularisoinnin totta saapumista. Tämä on myös syy kehittää kosketusnäyttö, kehittää kioski, kehittää kioski-verkosto ja pyrkii muodostamaan Kiinan touch teollisuuden.


Näkökulmasta tekninen periaate kosketusnäyttö on joukko avoimia ehdoton paikannusjärjestelmä. Ensinnäkin on oltava avoimia. Siksi se on ratkaistava avoimet ongelmat materiaalitekniikka. Toiseksi se on absoluuttiset koordinaatit kosketusselaimen, mikä on mikäkin, tarvitse toinen toiminta, toisin kuin hiiri, on suhteellinen paikannusjärjestelmä, huomaamme, että hipaista irtoseinä pehmo tarvitse kohdistin, kohdistin sen sijaan vaikuttaa käyttäjän huomion koska kohdistin on suhteellinen positioning laitteeseen, suhteellinen paikannus laite siirtää paikkaan jossa ensimmäinen asia tietää, mihin suuntaan mennä, koko ajan myös tarvetta jatkuvasti palautetta käyttäjän nykyinen sijainti ei ole ilmestyi poikkeama. Tämä ei kuitenkaan ole tarpeen kosketusnäyttö, joka käyttää absoluuttisia koordinoida, SEO; Sitten on kyky havaita sormen kosketus liikkeet ja määrittää sormella kantaan. Kaikenlaisia kosketusnäytön teknologia perustuu ”tunnistaa kosketusselaimen”.