iPhone hipaista irtoseinä LCD arvosanoja

- Dec 09, 2018-

Mitä iPhone näytön LCD meillä, luokan iPhone näytön 3 eri laadukas eri materiaalista koottu. Tämä on jokaiselle ehdolle täydelliset tiedot.

 

Markkinoiden perusopetuksen jälkeen

Se on laajalti hyväksyä suuri valituksen korvaavia alkuperäiskappaleena, joka pitää oikea tasapaino hinnan ja laadun. Se on kestävä toimittaneelle toimitusketjun Kiinassa ja näytön kaikki osat ovat kopiointilaatu. Yleensä LCD-näyttö on useita eri tehtailta eniten suosittu 4 Kiinan markkinoilla ovat AUO, Tianma, LongTeng ja ShenChao. Vertaamalla kirkkautta ja terävyyttä LCD löysimme AUO on parasta joukossa ja toiseksi paras vaihtoehto TianMa. Epäilemättä muut osat näytössä ovat kaikki kopioida.

 

Jälkeen markkinoille valittuna, alkuperäinen OEM-laatua

t on parempi kun markkinoilla perus syy tHän ydinosat (kuten LCD ja johdot, sähkölaitteet) on 100 % alkuperäisestä vedettiin käytetyt iPhone taas runko ja kosketusnäyttö on kopio. Kosketusnäyttö ja runko tulevat yhdessä kylmä painetaan liimaa ja koottu sekä LCD pystyy kolmannen osapuolen tehtaan, joka pitää sen erinomaista laatua.

 

Kunnostettu alkuperäinen laatu (Alkuperäinen vetää)

Epäilemättä se on repiä alas käytetyt iPhone kaikki osat 100 % alkuperäinen ja työskentely täydellisesti kuten alkuperäinen uusi näyttö, se on mitä alkuperäinen uusi näyttö on, mutta lasi on muuttunut. Ainoa valituksen tämä laatu on että jotkut näytöt ovat 1 tai 2 naarmuja mutta silti kriittinen asiakkaitamme, jotka vaativat laadukasta.