Muut puutteet puhelimen kosketusnäytöllä

- Oct 23, 2018-

Matkapuhelimen kosketusnäytön valonläpäisy ja selkeys on parempi kuin 4-linjan vastus näytön tietenkin myös ei voi ja pinta akustinen aalto näytöt ja viisi linja vastus kuin kapasitanssin heijastus on vakava ja neljä kerrosta kapasitanssitekniikkaa komposiitti kosketusnäyttö jokaiselle valonläpäisevyyden aallonpituus ei ole yhtenäinen, sillä värikerrosten ongelma, johtuen kerrosten välisestä heijastumisvalosta, aiheutti myös sumeita hahmoja.


Kapasitanssiseulaa ihmiskehon periaatteesta kondensaattorielementtiä kohti käytetään yhtä elektrodia, kun kapellimestarin kapasiteetti on riittävän kapea kapasiteetin arvoinen, ja kapasitiivisen kapasiteettiarvon välinen kerrosten välinen kytkentä on tarpeeksi aiheuttamaan kapasitanssin kuten tiedämme, vaikka kapasitanssi on kääntäen verrannollinen polaariseen etäisyyteen, mutta on verrannollinen suhteelliseen alueeseen ja liittyy myös keskipitkän kerroksen eristämiseen, jolloin suurta kämmentä tai kantajajohtoa lähti lähellä kapasitanssinäyttöä koskematta voi aiheuttaa kapasitanssin näytön väärän toiminnan, kosteassa säässä, tämä tilanne on erityisen vakava. Käsin kämmenen pitäminen 7 cm: n etäisyydelle monitorista tai kehosta 15 cm: n etäisyydelle monitorista voi aiheuttaa kondensaattorisuojan virheellisen käytön.


Toinen kapasitiivisten näyttöjen haittapuoli on se, että ne eivät reagoi koskettaessaan käsineitä käsin tai johtamattomia esineitä kädessä lisättäessä eristettyä väliainetta.


Kapasitiivisen näytön suuremman haittapuolena on ajelehtiminen: kun ympäristön lämpötila ja kosteus muuttuvat ja ympäristön sähkökenttä muuttuu, kondensaattorin näyttö horjuu aiheuttaen epätarkkuuden. Esimerkiksi monitorin lämpötilan nousu kulkeutuu käyttäjän käynnistyksen jälkeen: kun käyttäjä koskettaa näyttöä, toisen käden tai puolen kehoa ajautuu. Suuret esineet kapasitiivisen kosketusnäytön lähellä liikkuvat ja ajelehtivat, ja jos joku tulee katsomaan, kun kosketat niitä, he ajelehtivat. Vaikka ympäristön mahdollinen pinta (mukaan lukien käyttäjän keho) on kaukana kapasitiivisesta kosketusnäytöstä, se on paljon suurempi kuin sormen alue. Lisäksi ne vaikuttavat suoraan kosketuspisteen mittaukseen. Lisäksi teoriassa monet suhteet, jotka pitäisi olla lineaarisia, ovat todellakin epälineaarisia. Erilainen paino tai kostutusaste eri ihmisillä imevät sormen kokonaistehon virtaus on erilainen ja kokonaisvirtauksen muutos ja neljä virtausjakauman muutoksen välinen suhde ovat epälineaariset, kapasitiivinen kosketusnäyttö käyttäen polaaristen koordinaattien kulman neljää kulmaa ei koordinoida alkuperää, kun ajautuminen ohjaimen ei havaitse ja palautus, ja 4, kun A / D: n loppu on suoritettu neljän shunt-arvon avulla suorakulmaisen koordinaattijärjestelmän kosketuspisteeseen x, y-koordinaattien laskentaprosessi ilman monimutkaista alkuperää, kapasitiivinen kosketus drift on kumulatiivinen, kapasitiivinen kosketusnäyttö työpaikalla on usein myös tarve kalibroida syrjäisin piidioksidilasi naarmuuntumaton suoja on erittäin hyvä. Jos kynsi tai kova esine koputetaan, pieni reikä vahingoittaa välikerrosta ITO: ta. Olipa kyseessä välikerros ITO vaurioitunut tai sisäpinnan ITO vaurioitunut kuljetuksen aikana, kapasitiivinen näyttö ei toimi kunnolla.