Nahkavyön valmistusprosessi

- Oct 23, 2018-

Hyvä kellon syntyminen on enemmän kuin erittäin tarkka mekaaninen prosessi. Nykyään ihmiset tarvitsevat muotia, muotoilua ja muita elementtejä korkealaatuisten tavaroiden harmonisesta vähennyksestä. Rannehihna ei ole enää yksinkertainen rannekello, jota rannekellot vaativat nahkateollisuuden vaatimusten mukaan. Ne tekevät hihnat ranteestasi huolella pitämällä pussia.


Ainoastaan täydellinen koneiden ja muotojen yhdistelmä voi täyttää tämän aikakauden tarpeet. Lisäksi maailmanlaajuisten asiakkaiden kasvavat yksilölliset vaatimukset jatkuvasti näkyvät. Rannekellon hihnan tuotanto on kuin hieno baletti, jota kangas käsitteli. Se on elävä nahanvalmistusprosessi. Kellojen maailmassa harvat tuntevat tämän prosessin. Se on kuin upea baletti. Overture, nahka on varastoituna ilmatiiviiseen, kosteutta säästävään termostaattiseen varastoon, joka, kuten nahkalaukun nahka, ei ole missään nimessä kulmamateriaalia nahan tekemiseen. Inventointi sisältää erilaisia materiaaleja: vuohen iho, vasikannahka, puhvelin nahka, strutsi, ja alligaattori. Nyt aloitamme baletin kauniilla rannekelloilla.


Herkkä, täysin tehty, toistuva työvoima. Se ei ole yhtä halpa kuin tehdä nahkalaukku. Avain on käyttää sitä kätesi vastaamaan erittäin monimutkaista, herkkää mekaanista esineistöäsi ja antaa sinut todella tuntea kellon mukavuus ja ihmisarvo.


Nahka valitaan tarkasti ja määrittely leikataan

Laki 1: kellon räätälöintiprosessi kahdella kappalella täysin teksturoidulla nahalla: pidempi hihnan osa on kuusi tuntia ja toinen pää leikataan hienoksi pisteeksi. Kellon hihnan reiät leikataan samaan aikaan kuin leikkaus. Nauhan lyhyempi pää on kello-kotelon kahdentoista kelloasennossa ja solki on toisessa päässä. Nahan valinta on hyvin tiukkaa, eikä nahkaa, jossa on taitoksia, halkeamia tai naarmuja, ei voida käyttää. Varmista myös, että kahden nahkaisen nauhan ulkonäkö on sama. Esimerkiksi krokotiilin ihon koon ja ulkonäön pitäisi olla sama.

Suorita ja muokata

Laki 2: täydellinen ja koristele. Kuori iho asteittain ja tasaisesti, kunnes keskus on täynnä ja reunat ovat niin ohuita kuin paperi. Poista liian paksu nahka.

Laki 3: liimaus.

Liitä ensin Viledon-kangas ja nahka yhteen, liitä sitten lasikuitupäällys. Työkäsitelty käsikirjoitus ja tarkka työkalujen käyttö ovat kuin taideteoksen luominen.

Laki 4: Leikkaa ensin neula tarkasti ja merkitse neulan jokainen kohta.

Tässä vaiheessa nahka-käsityöläinen suorittaa viimeistelyvaiheen, kuten pyörivän baletin kohtauksen. Jokainen käsityöläinen, kuten täydellinen instrumentaalisti, käytti erilaisia työkaluja, kuten ompeleita, viistovaipoja, kartiomaisia poratöitä tai paring-veitsiä, joita käytettiin nahkatöissä asianmukaisesti ja säästeliäästi.

Laki 5: käytä viivain- ja mittatyökalua merkkijonon ja neulan sijainnin merkitsemiseen. Käsityöläinen käyttää yhtä pellavaa lankaa sekä kaksi ompeleen ristipistoon nahkahihnalla edestakaisin. Hiero hihnan reunoja karkealla hiekkapaperilla, jotta se olisi pehmeää.

Kohta 6: kaistaleen tiivistevaha

Lain 7: hankaus ja kiillotus

Laki 8: pehmeä hihna

Laki 9: Vaikeasti vaikeat jalkatyöt nahan renkaan kiinnittämiseksi

Lopetus: brändäys