Mitkä ovat rannekello bändejä?

- Oct 22, 2018-

Kello on nyt erottamaton osa elämäämme. Se voi vain tarkastella, mutta myös tehdä käyttäjän on enemmän temperamenttia, ja se on myös symboli saavutus ja aseman. Joukossa monia kellot on monia erilaisia bändejä. Let's ottaa tarkastella niitä.

Steel chain bändi: kohtalainen hinta, korkea ja alhainen laatu täydellinen. Sen etuna on kestävä, rohkeaa ja sankarillista, on motion tunne. Tärkeimmät haitat ovat jotkut ihon aiheuttaa allergiaa, bändi ei ole helppo jotta aivan, helppo piilottaa likaa.

Jalometalli kellonranneke: kallis, hieno työstö, erittäin ylellinen. Sopii high - sovellustason taulukoita ja korut kellot ja niin edelleen, juhlaan käyttää.

Nahka rannekkeet: lajike on aika paljon, hintaero on myös erittäin laaja. On lizard ihon, krokotiilin nahka, lammasten vaatteissa, strutsi iho, cowhide. Uudempi nahkahihnoista ovat: devil iho, vesi käärme iho. By aistikas katsella on sovitettu top nahka bändi näyttää yleisen eleganssia. Mukavilta on sen etu. Suurin haitta on, että se on altis kosteat, vaikea ylläpitää, ja ei ole kestävä.

Kangas tai nailon hihna: halpaa, pääasiassa käytetään armeijan kellot, urheilukellot. Voi imeä vettä, helppo kasvaa erikoinen haju.

Muovisuikaleen: halvin, tärkein vastaava sähköinen muoti watch. Suunnittelu on monipuolinen ja värikäs, mutta se on tunne ei kasvaa.

Silicon kumi yhtye: vähitellen suosikki katsella valmistajat. Käytetään pääasiassa vedenpitävä, Sukellus taulukoita, sen tulevaisuuden sovelluksista tulee yhä enemmän. Silikonikumilla on erinomaiset fyysiset ominaisuudet: myrkytön, korkea ja matala lämmönkesto, happoja ja emäksiä vastarintaa, joustavuutta, helppohoitoinen.