Mikä on kosketusnäytön toimintataso?

- Oct 23, 2018-

Kosketusnäytöillä on oltava selkeä, herkkä ja vakaa kosketusnäyttö.

Oma testausväline

Käytä kuljettajan mukana toimitettua tarkistusohjelmaa tarkistamaan, onko kosketusnäytön fyysinen toiminta normaali;

Jos sinulla on kaksi tai useampia tämän tuotteen sarjoja, käytä laitteiston korvaamismenetelmää yksitellen vahvistaaksesi, mikä osa laitteistosta ei toimi. Korvaustestien osat ovat ohjauskortti, näyttö ja kaapeli.

Jos sinulla on enemmän kuin kaksi PCS: tä, vaihda tietokone testattavaan. Tärkeimmät PC-vikoja, jotka aiheuttavat kosketusnäytön epäonnistumisen: rs-232-sarjaportti on normaalia? Voit testata hiirellä; Onko virtalähde käytettävissä näppäimistöportissa? Se voidaan testata kytkemällä näppäimistöön. Testaa, jos keskeytykset, kuten IRQ, ovat ristiriidassa? Voit käyttää järjestelmäresursseja tarkastellaksesi COM-porttien ja IRQ: n saatavuutta.

Testaus on normaalia, eikä ohjelmiston ohjain toimi oikein

Tarkista, että ohjain vastaa tuote- ja ohjainasetuksia.

Rs-232-ohjaimen käyttäminen, jos kosketat näytön kaapelin kytkemää sarjanumeroa, eroaa ohjelmiston asennuksen sarjanumerosta, korjaa se ja yritä uudelleen.

Onko laitteiden resurssit ristiriidassa? Esimerkiksi oletusarvoinen IRQ jonkin verkon CARDS-asennuksen jälkeen on 3, mikä on ristiriidassa COM2: n IRQ: n kanssa. Verkkokortin IRQ-arvo on muutettava käyttämättömän laitteen IRQ-arvoksi.

Jos edellä mainittu testitesti on täysin normaalia ja teknistä vikaa ei voida ratkaista, tutustu seuraavaan tuotevika-tapaan vianmääritykseen käytettävän tuotteen tilanteen mukaan.