LCD-näyttö Koko kokoonpano ilman kotipainiketta IPhone 7 Plus - musta

LCD-näyttö Koko kokoonpano ilman kotipainiketta IPhone 7 Plus - musta

Tämä kohta sisältää seuraavat osat: 1. LCD-näyttö, jossa on metallinen takalevy; 2. Digitizer-kosketusnäyttö, jossa lasilinssi; 3. LCD-kehyksen etuosa; 4. Korvan kaiutin, jossa Metal Cover; 5. etupuolella kamera, jossa anturi; Huomaa: Testaa toiminnot ennen kosketusnäytön nestekidenäyttöä ....

Tuotetiedot

Tämä kohta sisältää seuraavat osat:

1. LCD-näyttö, jossa metallilevy;

2. Digitizer-kosketusnäyttö, jossa lasilinssi;

3. LCD-kehyksen etuosa;

4. Korvan kaiutin, jossa Metal Cover;

5. etupuolella kamera, jossa anturi;

Huomaa: Testaa toiminnot ennen kosketusnäytön LCD-asennusta.


Ominaisuudet:

● Tämä iPhone 7 Plus -näytön korvaaminen sisältää komponentit: LCD-näyttö, kosketusnäyttö, etukehys. Tarjoamme myös iPhone 7 Plus -näytön vaihto-kokoonpanoa kotipainikkeella.

● Apple iPhone 7 Plus LCD -näyttö ja digitointiyksikkö, jossa kehyksenvaihto on alkuperäinen ja upouusi.

● Tämä iPhone 7 Plus LCD -näytönohjain on täysin uusi ja alkuperäinen, ja jokainen UR: n tuote läpäisee tarkan tarkastuksen ennen lähettämistä.

● Tämä nestekidenäyttö ja digitointikokoonpano runko- ja kotipainikkeilla on yhteensopiva vain iPhone 7 Plus -laitteen kanssa. Älä sekoita sitä muiden mallien kanssa.


Kuinka asentaa / vinkkejä:

● Valitse oikea malli ja oikea väri ennen tilauksen tekemistä.

● Yritä korjata tai vaihtaa töitä kuivassa ja pölyisessä ympäristössä ilman suoraa auringonvaloa. Kun korjaat tämän iPhone 7 Plus, tarvitaan erityisiä korjaustyökaluja.


Hot Tags: lcd-näyttö koko kokoonpano ilman kotipainiketta iphone 7 plus - musta, Kiina, toimittajat, valmistajat, tukku, halpa, osta alennus

Tutkimus

You Might Also Like